Sunday, 21 April 2013

Sampai bila....

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia
Hari ni.. hari ahad. Ditinggalkan sekali lagi.
Sampai bila lah ummi dengan hanafi nak berjauhan dari daddy..
Daddy baru smpai ptg jumaat. Hari ahad dah kene balik semula.
Kadang-kadang rasa tak sanggup nak hidup macam ni lagi..
Respect btul kat orang yg bertahun-tahun berjauhan dari pasangan dan keluarga..

6 comments:

:: Izz :: said...

0h my g0d....huu miss ur bl0g...
lama x dpt access taw...
knp

Cik Puan Rara said...

hai dear,nasib kita sama kan.tp ok lagi lah jumaat ptg dh balik.hubs i sabtu pon keje lg =(

nida-razak said...

Hanaaa...dh tukar url ke..patotla xjumpa..huu..da besar baby hana ;) huu..sabar ye hana..mmg sedih duk jauh2 ni..semoga kita diberi ketabahan.amin

Sumaiyyah said...

Assalamualaikum Hana. Dah tukar blog rupanya, ni pun kebetulan jumpa. Comelnya Hanafi, harap Hana and family sihat sokmo :)

loytha'san said...

nape ngan bloh lama hana?jawab2 raai tanya ni. hahahahaa...

btw, hubungan jauh ni dugaan nya yang pikul je tahuu..huuu

miazara ina said...

mmg respek pd org yg berjaya harungi berjauhan lama